Известие

Collapse
No announcement yet.

Помагайте да избера Алфа Ромео 166 3.0 V6. Дойде времето да покарам Арезе :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
    Eгати, много станахме търсещите такава кола...
    A в другата тема ме направиха на две стотинки, именно защото бях показал тази кола: http://www.cars.bg/u610910
    Дали било вярно описанието, не знам си какво...
    Пък сега, била невероятна, заслужавало си.
    При цена 6600 без втория к-т джанти ще получиш кола, която е по-гледана от повечето други и има нужда от една боя на капак - което вероятно може да доведе до известен пазарлък (ако застраховаш през познати, ще те оправят с броните през каското). На колко километри е бързо ще се разбере, така или иначе.

П.П.
    И понеже никой в другата тема не ми отговори, ще питам и тук:
    Какви са отзивите за 2.0 V6 Turbo?
    Сякаш тези автомобили не съществуват, никой ли няма мнение по въпроса?.
    Аз явно не съм видял "другата тема". Каквото и да ти говорят V6 Turbo няма нищо общо с 3.0 и 3.2, да речем. Върви само с яко натискане и има осезаем лаг. В оборотите преди да развърти турбината си като в черна дупка. Харчи обаче по-малко от атмосферните, значително по-малко.
    Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
    а пък същевременно е доста динамичен, според мен Колите са произвеждани за навсякъде и ви се струват екзотика, защото тоя агрегат по спомен се слага 3-4 години на 166 и след това го спират.
    Тоя агрегат го има и в 164, и не е като да не се продаваха разни такива 166 и у нас, със сигурност по-често от 3.2, да речем. Но не мога да го нарека динамичен мотора, той и със 164 се позадъхва.

ПС: Днес седнах в един Тезис.....много ми допадна. Някакви наблюдения върху този модел?
    Знаеш ли каква е най-гадната болка на този модел - утре ще искаш да смениш някоя глупост - пластмаса, дръжка на врата, нещо, и ще видиш голям, ама голям зор да го намериш. Мотори и окачване се правят, обаче дребните неща са екзотика.

Колега, в момента при мен има една 166 фейслифта 3.2 240 коня ( не е новия мотор ).
    Ама що на ЛС, дай да я чуем. И какъв "нов", то има само един 3.2 за 166.
    Alfa Romeo 166 3.2 V6 24 '04 FL
    HardwareBG Team member | PC компоненти | RC модели | Електронни цигари | Настолни игри

Comment

Първоначално публикувано от Hassel Покажи съобщение
      Говорих със собственикът отново днес. Той ми каза че, предна броня, задна броня и преден капак се нуждаят от боядисване. Броните са здрави, не били спукани или счупени, но надрани от паркиране, нещо което е нормално, все пак си държим колите къде ли не. Предният капак е за боядисване обаче, понеже била обелена боята над един от фаровете, натиснал колата при паркиране в джип доколкото разбрах. А вече е и без зимни гуми с джанти, понеже са продадени. И така, вече не съм толкова навит да я купя, така че ако някой иска може да отиде да я види. На мен не ми се бият 300км за да видя Алфа в лош външен вид, съжалявам.

Ами търсенето продължава. Днес имах малко време и ей така инцидентно покарах до село Труд Нищо интересно нямаше, освен една фейслифтова дизелова, но автомат. Бензини няма, само дизели, така че май май ще се кара 20 клапаново ЖТД. Някой да има наблюдения върху тази:

http://www.cars.bg/u712257

ПС: Днес седнах в един Тезис.....много ми допадна. Някакви наблюдения върху този модел?

Поздрави
      за една боя се отказваш от перфектен мотор примерно ?
      Отиваш и се спазаряваш за цената за тия 3 детайла и си готов
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Колега,препоръчаха ми добър сервиз(бояджии).Ако те притеснява само качеството на работа,мога да ти пратя на лично координатите...
        п.п.Успех с избора!
        Alfa Romeo GTV 3.2 V6 24V -сбъдната мечта
        Peugeot Partner 1.6 HDI 90 BHP(служебна)-много зла за гъзарите-ex
        SEAT Ibisa 1.4 '08(служебна)-много пъргава и ненатоварваща-ex
        Dacia Logan 1.5 cdi 90 BHP(служебна)-голямото наказание за шофьора!!

Comment

http://www.cars.bg/u610910

Със забележките и прочие съпътстващи условия, сякаш реалната цена се завърта около 6000лв., което си е добре, на фона на дараците от други обяви
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
            http://www.cars.bg/u610910

Със забележките и прочие съпътстващи условия, сякаш реалната цена се завърта около 6000лв., което си е добре, на фона на дараците от други обяви
            Kaто гледам колегата @duronman kakва си намери за около 3700, тия 6000 не са ли чиста прееб@вка?
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

3550 колега - това беше след като отидох с монтьор и се пазарихме заради един тампон и кормилен накрайник... Но е нов внос и след разходи за номера, кат, прибиране от Пловдив е повече. Истината е, че изгледах над 15 166-ци. Не държах да е под 4000, просто това беше най-хубавата и запазена, която видях. Малко съжалявам, че не е 3.0, но при това състояние нямаше място за претенции, особено след като имаше най-важното за мен - sportronic.
              Last edited by duronman; d.m.y г., 22:07.
              Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
                Kaто гледам колегата @duronman kakва си намери за около 3700, тия 6000 не са ли чиста прееб@вка?
                Да изчакаме на колегата да я покара малко пък тогава ще се разбере покупката дали е била ок. А и 2.5 и 3.0 разликата е осезаема.
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

За сега всички огледи и прегледи показват само много добри неща. Вече и навъртях почти 1000км и всичко изглежда чудесно. Дано не се покаже нещо скрито. Разликата 100% е осезаема, но по правило по-големите мотори не правят една стара кола по-скъпа. Състоянието е по-определящо. Да... моята е орязана, дори по-орязана от либрата ми. Няма прибиращи се огледала, няма памет на ел седалките, няма телефон, няма автопилот (мисля, че ще си присадя ръчка), няма хубавото аудио. Истината е, че се убедих в едно, като купуваш стара кола гледаш само важните за теб екстри и състоянието. Допълнителните глезотии са много хубави, но не и на цената на лошо общо състояние.
                  Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

Първоначално публикувано от duronman Покажи съобщение
                    ... Вече и навъртях почти 1000км и всичко изглежда чудесно. Дано не се покаже нещо скрито.
                    Ако щеката на маслото показва само хубави неща, според мен няма от какво друго да се притесняваш, добре поведе покупката от самото начало, знаеше какво търсиш и на колко е редно да го откриеш и закупиш, така, че мисля, че можеш да вадиш по някой левец и като консултант на желаещите 166-ци
                    Но за 166 преди 2000 г над 4000 лв - само ако е возила Томба! Аааа-ма де-де!
                    Еле па и тоя данък... Не си е за всяка уста лъжица. Колко момчета в тая страна сте с над 1500 лв заплата.
                    Пак се сетих за "пичеловката" на оня от хардуера
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Луминат, до тук прочетеното мисля ,че пишеш само да са намериш на приказка и да хеитваш
                      Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
                        Луминат, до тук прочетеното мисля ,че пишеш само да са намериш на приказка и да хеитваш
                        Твое мнение, а иначе форумите са за да се намираме на приказка в тях Но се извинявам, ако някой се е почувствал засегнат,
                        Лиминат е друго.
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Пак се сетих за "пичеловката" на оня от хардуера
                          Я сподели, да не е онзи с Хюндая?

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                            Я сподели, да не е онзи с Хюндая?
                            Точно.
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Точно.
                              Той човека иска Алфа за без пари, хубаво че се разубеди, щеше да е поредния дето да плюе марката. Извинявам се за офтопика.

Comment

Неговото е голям късмет, да ти кажа. Миналата година по същото време да намериш такава, и за два пъти повече - не бе възможно - аз тогава в България читава така и не намерих, а не се ограничавах до бензиновите. И въобще, оттогава, не е като да се е изринало от обяви за читави 166-ци, напротив, Божан даже почти се беше отказал да търси читава, и тази изскочи, ама това е ...баси късмета. Дараци винаги има, читавите са веднъж на три месеца и то, ако улучиш. В случая има гледана 166 - струва си, тези 2000 лева разлика са ти едно обслужване и чифт гуми, недай боже окачване и т.н. да трябва да се прави. Боята с малко пазарлък ще се избие наполовина, още повече с този цвят - по-лесно се намират части от моргите.
                                Last edited by geniusloci; d.m.y г., 10:28.
                                Alfa Romeo 166 3.2 V6 24 '04 FL
                                HardwareBG Team member | PC компоненти | RC модели | Електронни цигари | Настолни игри

Comment

Working...
                                X